уторак, 24. децембар 2013.

SWAP na facebook grupi "Rukotvorine: Ručni radovi svih profila, tehnika i materijala (Handcraft) "

  Jedna od divnih stvari u poslu vezanom za rukotvorine je svakako upoznavanje drugih ljudi koji imaju slična ili ista interesovanja. Na facebooku sam član grupe "Rukotvorine:ručni radovi svih profila, tehnika i materijala (Handcraft)" koja okuplja različite kreativce prevenstveno zbog razmjene iskustava  i ideja. Tamo se može naći mnogo zanimljivih tutoriala, ali i fotografija samih članova. Mnogi od njih su uvijek spremni uskočiti sa savjetom za one koji tek počinju da uče. ;)
  U toj grupi je organizovan novogodišnji SWAP- razmjena poklona između ruktovoraca, sa osnovnom idejom da oni koji se prijave svom odabranom paru (metodom slučajnog odabira :D ) pošalju nešto što su sami izradili. Nekako, to dođe kao nagradna igra u kojoj svi dobijaju. :) Prijavio se zaista veliki broj kreativaca iz okruženja i prošle sedmice je konačno i počelo razmjenjivanje poklona. 
  Moj par je bila  Snježana Vukoja-Stanojević od koje sam danas dobila zaista lijepo iznenađenje - scrapbook album sa bubamarama <3 i ručno urađenu čestitku. Pošto nisam znala čime se gospođa Snježana bavi, iznenađenje je bilo tim veće. 




  A njoj je otputovao komplet sa sovama i tirkizom - naušnice i narukvica. Ako joj se moj poklon i upola svidio kao njen meni, posao je dobro urađen. :) Hvala organizatorkama na ovom divnom iskustvu. U grupu se možete učlaniti ako pošaljete zahtjev - dobrodošli:  https://www.facebook.com/groups/MilinjaArt/


3 коментара:

  1. Baš ti je stigao predobar poklon!!! Kako je lijepo i pedantno urađen! Također tvoja kreacija je odlična, ne znam kako nisam ranije vidjela ove sove???!!! :))))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste, stvarno lijepo urađeno...još smišljam šta će završiti u njemu. :)
      Ovaj komplet sa sovama sam pravila namjenski za ovo darivanje,a samih privjesaka ima na još nekim komadima nakita (naušnice,medaljon, narukivca) :) Nekako su baš zgodne veličine i oblika.

      Избриши