уторак, 16. децембар 2014.

Pahuljice, iz inata!


   Snijega nema, pa nema. Za koji dan dolazi i kalendarska zima, pa ćemo da vidimo da li će taj snijeg imati još koji izgovor zašto neće da začini ovu memljivu atmosferu napolju. Kako da se čovjek osjeća praznično uz te sive boje i magluštinu zasjelu do pola brda naokolo, KAKO?!

  Evo, ovako! Prvo ćemo uključiti Snow Patrol: https://www.youtube.com/watch?v=S0BDS0-ZwOw , a onda pogledati neke nove fotografije. :)


   Kako dolaze praznici, trebaće nam i mrvicu elegantniji komadi nakita. Ne moraju nužno da se nose na proslavama; ovi mogu proći i za podnevne kafice i večernje izlaske. Opet sam istresla svoju zalihu Swarowski kristalića i spojila ih sa osnovama za naušnice. Ove u obliku pahuljica su se pokazale savršeno. :)
     Uradila sam ih  sa kristalima u nekoliko različitih boja - ledeno plavoj, zelenoj i smeđoj.


     Za jedan poseban par naušnica sam iskoristila kristal u nekoliko boja.



  Na ovom linku možete pogledati kako su izgledali ranije urađeni komadi nakita sa Swarovski kristalima: http://handmadebygordanal.blogspot.com/2014/08/swarovski-kristali-i-medaljoni_5.html


   A ako vas čak ni lijep nakit neće uvesti u veselije raspoloženje, predlažem vam da zanemarite pogled kroz prozor, ušuškate se u toplu sobi i pogledate divan crtić Frozen. ( https://www.youtube.com/watch?v=L0MK7qz13bU ) Uživajte do sledećeg posta. :)


4 коментара: